Nieuw in de verhuur : Soundcraft Ui16

Toegevoegd op 01/25/18

Soundcraft Ui16
16-input Remote-Controlled Digital Mixer

SOUNDCRAFT_UI12_F5

 

 

Soundcraft Ui16: in- en uitgangen

Er zijn maar liefst 12 microfoon-ingangen aanwezig op deze mixer. Acht daarvan zijn er uitgevoerd als XLR/Jack combi-ingangen. Twee hiervan zijn uitgevoerd als zogenaamde ‘high-Z’ ingangen waarop een gitaar of basgitaar kan worden aangesloten. U heeft dus geen DI of verloop meer nodig! Daarnaast heeft u 4 ‘standaard’ XLR-ingangen. Er is een RCA stereo-ingang waarop u een media player aan kunt sluiten. Ook is er een USB-ingang om media direct vanaf een stick af te spelen. Tot slot is het mogelijk om direct een tweekanaals opname te maken naar USB. Qua uitgangen zijn er twee XLR master-outputs en 4 XLR auxilaries.

Processing

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om uw audio te bewerken. Elk kanaal is te voorzien van een 4-bands EQ, een compressor, een de-esser en een noise gate. Er zijn drie FX-processors die via een busstructuur zijn aan te sturen. De twee instrument-ingangen zijn te voorzien van Digitech Amp & Stompbox modeling software. U kunt hiermee rechtstreeks een gitaar inpluggen en zo genieten van fabelachtige gitaarsounds. Ook is er op elke uitgang dbx AFS2 feedback-onderdrukking aanwezig. Zo kunt u maximaal gebruik maken van uw systeem zonder daarbij last te hebben van lastige feedback-geluiden.

Specificaties

Productkenmerken

  • 19 inchJa
  • Aantal analoge ingangskanalen9 – 16
  • Aantal analoge uitgangskanalen8
  • Aantal digitale ingangskanalen0
  • Aantal digitale uitgangskanalen0
  • Aantal kanalen9 – 16
  • Aantal microfooningangen9 – 12