Nieuw in de verhuur : QSC K12 1000 watt actieve luidspreker

Toegevoegd op 01/25/18

QSC K12 1000 watt actieve luidspreker

QSC-K12

 

Het topmodel van de K-serie luidsprekers van QSC, is deze K 12. De tweeweg full range luidspreker is zeer krachtig, en is de standaard voor actieve luidsprekers. De speaker is als gewone monitor en als vloer monitor te gebruiken. De K12 heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een 12” LF driver.

Hiermee levert de luidspreker een imponerende geluidskwaliteit. Met 1000 Watt beschikt de box over een hoog wattage, en met het gewicht van 18 kilo is de K12 met al zijn vermogen nog relatief licht. De K12 is uitgerust met nieuwe klasse D power modules, gecombineerd met een uitgebreide digitale sound processor. De gecombineerde XLR en 1/4 inch ingangen kunnen gebruikt worden voor zowel microfoon als lijn bronnen. Op de RCA ingangen kunt u overige apparatuur aansluiten.

Specificaties

Productkenmerken

  • Aansluitingen luidsprekerRCA input, XLR / TRS combi input, out / link / thru
  • Diameter tweeter1.75 inch
  • Diameter woofer12 inch
  • Geschikt als monitorJa
  • Gewicht per luidspreker19 kg
  • Ingebouwde equalizerJa
  • Maximale SPL130 dB – 139 dB