Nieuw in de verhuur : Antari F-7 Smaze professionele hazer en rookmachine

Toegevoegd op 01/25/18

Antari F-7 Smaze professionele hazer en rookmachine

 

ANTARI_F7_FRANTARI_F7

 

 

 

In de wereld van professionele licht zoals bij concerten en andere evenementen, wordt veel gebruik gemaakt van rook of nevel of het effect van licht beter zichtbaar te maken. Antari is een fabrikant die een uitgebreid assortiment van rookmachines en hazers fabriceert. Ook deze professionele F-7 Smaze is een product dat veel professionele lichtmensen zal aanspreken. Deze in een flightcase gemonteerde Smazer is schakelbaar tussen rook en nevel. Vandaar de naam: switch between fog and haze. Bovendien is er een ventilator voorzien die de rook of nevel verspreidt. De hoek waaronder deze ventilator zijn werk doet is instelbaar.

Antari F-7: grote output voor groot effect

Deze professionele machine heeft een verwarmingselement van 1650 Watt. Zijn initiële opwarmtijd is dan ook maar 6 minuten. De F-7 is in staat om een groot podium in weinig tijd volledig in de rook te zetten. Of u gebruikt hem op de filmset waar hij zorgt voor een mooie, vrijwel onzichtbare nevel die lichtinvloeden ter plaatste goed tot hun recht laten komen. De stevige flightcase waarin deze machine zich bevindt maken hem tourwaardig. Dus voor de rondtrekkende acts en theatervoorstellingen is dit de ideale machine. De kist biedt tevens ruimte aan twee jerrycans van 5 liter waarmee u voldoende vloeistof bij u heeft voor een langere gebruiksduur.

Bediening van de F-7

Deze F-7 is uitgerust met een draadloze DMX ontvanger. Zo hoeft u geen DMX-kabels te leggen en dat scheelt werk en ziet er opgeruimder uit. Mocht u gebruik willen maken van bekabelde DMX, dan kan dat uiteraard ook. Deze Smaze van Antari is uitgerust met zowel 3-pins als 5-pins DMX. Hij heeft daarbij een DMX-in en een DMX-uit waardoor het doorlussen van meerdere DMX-toestellen eenvoudig is. De F-7 werkt met drie DMX kanalen. Eén voor het kiezen tussen fazer en fogger, één voor het rook- of nevelvolume en één voor de snelheid van de ventilator. Deze Smaze wordt van stroom voorzien door middel van twee PowerCon-aansluitingen. Hij heeft er twee omdat dit apparaat eigenlijk twee machines in één is: een fogger en een hazer. Beiden hebben ze een aparte stroomvoorziening nodig. De ventilator krijgt zijn stroom ook via deze PowerCons.